Mühendislik Fakültesi Mezuniyet Töreni

Marmara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi 2018-2019 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni gerçekleştirildi.

Tem

25'inci dönem öğrencilerinin mezun olduğu Mühendislik Fakültesi Mezuniyet Töreni, 2 Temmuz Salı günü Marmara Üniversitesi Anadoluhisarı Yerleşkesi’nde yapıldı. Tören; Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ömer Akgiray, öğretim üyeleri, öğrenciler ve öğrenci yakınlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Tören, öğrencilerin kortej yürüyüşü ile başladı. Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Akgiray mezun öğrencileri tebrik ederken ailelere de; çocuklarına verdikleri destek, gösterdikleri özveri için teşekkür etti. Akgiray, yeni mezunlara meslek hayatlarında başarılar dileyerek konuşmasını sonlandırdı.

Öğretim üyelerinin öğrencilere mezuniyet belgelerini takdim etmesi ile devam eden tören,  mezunların kep atma seremonisi ile sona erdi.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 12.07.2019 16:34:47 tarihinde güncellenmiştir.