Öğrenci Kalp Sağlığı Projesi 2018-2019 Planlama Toplantısı

Marmara Üniversitesi Hipertansiyon ve Ateroskleroz Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi (HİPAM) tarafından yürütülen M.Ü. Öğrenci Kalp Sağlığı Projesi’nin 2018-2019 dönemi planlama toplantısı 9 Ekim 2018 tarihinde Göztepe Yerleşkesi Mühendislik Fakültesi B Blok Prof. Dr. Ayhan Mergen Konferans Salonunda yapıldı.

Eki

Toplantıya Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Hasan Şahin, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'ndan Nural Tekeli, projenin danışman hocalarından Prof. Dr. Ali Serdar Fak, Prof. Dr. Mehmet Akman, Dr. Volkan Aydın, Dr. Öğretim Görevlisi Buket Doğan, Organizasyon Kurulu Başkanı Fadime Topal ve kurul temsilcileri katıldı. Toplantıda açılış konuşmasını yapan Prof. Dr. Ali Serdar Fak, M.Ü. Öğrenci Kalp Sağlığı Projesi'nin öğrenci odaklı bir proje olarak tıbbi, eğitsel ve sosyal çıktılarının olduğunu, önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini söyledi. Özellikle öğrenciler tarafından yönetilen projenin, bu açıdan ülkemizde ve dünyada eşsiz olduğunu vurguladı. Mayıs ayında İsviçre’de yapılan kongrede proje sunumunu gerçekleştiren Prof.Dr. Ali Serdar Fak, projenin yoğun ilgi gördüğünü belirtti. Toplantının devam eden saatlerinde organizasyon kurulu adına Fadime Topal, önümüzdeki dönem planlanan projeler hakkında bilgi verdi, üniversite yerleşkeleri içerisinde yapmayı planladıkları etkinlikleri sundu. Ekim ayı sonunda Kadıköy Belediyesi ev sahipliğinde Kalamış Khalkedon’da projeye katkıları olan tüm idari birimlerin ve öğrencilerin de katılacağı bir kahvaltı ile dönemin açılışının yapılması planlandı. Toplantı, fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 10.10.2018 14:14:11 tarihinde güncellenmiştir.