Öğrencimiz Damla Bolulu TRT'den 2. Kez Ödül Kazandı

Üniversitemiz İletişim Fakültesi öğrencisi Damla Bolulu, TRT'nin bu sene 4.'sünü düzenlediği "Geleceğin İletişimcileri" yarışmasında radyo yayıncılığı kategorisinde ödüle layık görüldü.

Tem

10 farklı kategoride, 40 üniversiteden, 560 eser ve 750 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen yarışmanın ödül töreni, 27.07.2018 tarihinde TRT'nin İstanbul Tepebaşı stüdyolarında yapıldı. Aldığı ödül sonrasında konuşan Bolulu, "İkinci kez bu ödülü alabilmek benim için büyük bir onur ve gurur... Bize böyle bir fırsat sunduğu için başta TRT ailesine, sonrasında okuluma ve fakülteme son olarak yanımda olan, desteklerini esirgemeyen tüm sevdiklerime çok teşekkür ederim." dedi.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 02.08.2018 15:23:49 tarihinde güncellenmiştir.