Öğretim Elemanımızın Projesi İSTKA Tarafından Kabul Edildi

Marmara Üniversitesi Teknoloji Fakültesi, Makine Mühendisliği Öğretim Elemanı Dr. Selim Hartomacıoğlu tarafından hazırlanan Marmara Üniversitesi Ürün Geliştirme Merkezi (MÜRGEMER) kurulum adlı, iki milyon TL bütçeli proje çalışması, İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) tarafından kabul edilmiştir.

Ağu

Proje ile Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmelerin (KOBİ) ürün geliştirme (Ür-Ge) performanslarını artırmaya yönelik çalışmalar yapılacaktır. Proje Marmara Üniversitesi İnovasyon ve Teknoloji Transfer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİTTO) Müdürü Prof.Dr. Ahu Altınkut Uncuoğlu'nun girişimiyle başlatılmış ve Teknopark İstanbul ortaklığında Savunma ve Havacılık Derneği (SAHA İstanbul) iştirakçiliğinde gerçekleştirilecektir. Öğretim elemanımızı tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 06.08.2018 17:05:57 tarihinde güncellenmiştir.