Öğretim Üyelerimizin TÜBİTAK 1000 Başarısı

Özel 1003 çağrılarına ve 1004 kodlu Mükemmeliyet Proje Destek Programlarına başvuru aşamasında önemli bir koşul olarak değerlendirmeye alınacak bu Ar-Ge Strateji Belgelerinden Hastalıklar ve Tedavi Süreçleri, Çevre Teknolojileri ve Biyoteknoloji alanları TÜBİTAK tarafından desteklenmeye layık bulunmuştur.

Çevre Teknolojileri konulu Ar-Ge Strateji Belge hazırlığı ve sunumu Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer AKGİRAY ve ekibi tarafından hazırlanmıştır:

ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ (2017-2021)

Ar-Ge Strateji Belgesi

PROJE YÜRÜTÜCÜSÜ:

Prof.Dr. Ömer Akgiray

PROJE ARAŞTIRMACILARI:

Doç.Dr. Bilge Alpaslan Kocamemi (Evsel, Endüstriyel, Süzüntü Suyu Toplanması ve Arıtımı)

Doç.Dr. Elif Soyer (İçme Suyu Arıtımı ve Temini)

Prof.Dr. Barış Çallı (Arıtma Çamurları, Katı ve Tehlikeli Atıklar ve Toprak Kirliliği)

Prof.Dr. Mete Tayanç (Hava Kirliliği)

Prof.Dr. Bülent Oral (Çevre ve Enerji)

Hocalarımızı tebrik ediyor ve bu olumlu gelişmenin Üniversitemize hayırlı olmasını diliyoruz.