Okul Öncesi Öğretmenlerine Yönelik Eğitim Seminerleri

Bu program, üniversite ve yerel yönetim yuvalarında görev yapan öğretmenlerin karşılıklı görüş ve deneyimlerini paylaşma, bilgi ve becerilerini arttırma ve yenileme amacıyla düzenlenmektedir. Bu amaçla Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Anabilim Dalı'nda görev yapan 12 öğretim üyesi, her iki kurum öğretmenlerine tazeleyici erken çocukluk döneminde yeni ufaklar açıcı, farklı konularda Marmara Üniversitesi Prof. Dr. Ayla Oktay Okul Öncesi Eğitim Uygulama Birimi ev sahipliğinde seminerler verecek. Bu çalışma sayesinde üniversite ve yerel yönetim işbirliklerini güçlenecek ve yeni çalışmalara yol açacaktır. Programdan her iki kurumdan toplam  60 öğretmenin yararlanması hedeflenmektedir. Prof. Dr. Ozana Ural'ın konuşmasıyla 10 Nisan 2017 tarihinde başlayan programa Kadıköy Belediyesi Yuva yöneticileri, öğretmenleri, programın düzenleme kurulu üyeleri Öğr. Gör. Elif Küçükoğlu, Öğr. Gör. Şennur Niran ve Arş. Gör. Dr. Fatma Özge Ünsal ile Okul Öncesi Öğretmenliği Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Özgül Polat katıldı.