Oryantiring Takımımızın Başarısı

Marmara Üniversitesi Oryantiring Takımı sporcularımız, Türkiye Üniversitelerarası Oryantiring Şampiyonası’nda derece elde ettiler.

May

Üniversitemizin oryantiring takımı sporcularımız, 15-16 Mayıs tarihlerinde Samsun’da yapılan Türkiye Üniversitelerarası Oryantiring Şampiyonası genel klasmanda derece elde ettiler.

Sporcumuz Orhan Kutlu 1. gün orta mesafede, 2. gün kısa mesafede ve erkekler genel klasmanında birinci oldu. Talha Günday 1. gün orta mesafede ikinci, erkekler genel klasmanında ise üçüncü oldu.

Öğrencilerimizi ve Oryantiring Takım antrenörümüz Spor Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. A. Filiz Çamlıgüney’i kutlar başarılarının devamını dileriz.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 22.05.2019 13:44:55 tarihinde güncellenmiştir.