Petal Programı AB Ajansı Tarafından Hibelendirildi

Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Emin Arat, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Bozdoğan, Eğitim Bilimleri Enstitü Müdürü Prof. Dr. Ozana Ural, Uluslararası Ofis Direktörü Prof. Dr. Nuri Tınaz, Uluslararası Ofis Erasmus Program Koordinatörü Dr. Gökçen Öcal Özkaya, Öğr. Gör. Esra Molu, Dr. Öğr. Üyesi Işık Kamaraj'ın gayretli ve uzun çalışmaları sonucunda Marmara Üniversitesi, Türkiye; Cordoba Üniversitesi, İspanya; Lizbon Politeknik Üniversitesi, Portekiz arasında Okul Öncesi Eğitimi alanında Erasmus Mundus Ortak Tezli Yüksek Lisans Eğitim ve Öğretim (PETAL) Programı 01.07.2018 tarihi itibari ile protokolleri tamamlanarak AB ajansı tarafından hibelendirilmiş ve onaylanmıştır. Türkiye’de ikinci, Marmara Üniversitesi’nin ilk EMJMD programı olma özelliğini taşıyan Erasmus Mundus Ortak Tezli Yüksek Lisans Eğitim ve Öğretim (PETAL) Programı’nın birinci dönemi Cordoba Üniversitesi, ikinci dönemi Lizbon Politeknik Enstitüsü, üçüncü dönemi Marmara Üniversitesi’nde, dördüncü dönem, (tez dönemi) ise öğrencinin tercih ettiği, program ortağı tarafların herhangi birinde yürütülecektir. Ortak programın eğitim dili İngilizce'dir. AB ajansının sonuçları buradan görülebilir.