Prof. Dr. Acar Sevim Hoca İçin Fen-Edebiyat Fakültemizde Anma Programı Yapıldı

Programa Prof. Dr. Acar Sevim'in eşi Aydan Sevim, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sebahat Deniz, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Nagihan Gülsoy ve Doç. Dr. Yasemin Tümer Erdem, Milli Savunma Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Serdar Salman, mesai arkadaşları ve öğrencileri katıldı. Türkiyat Araştırmaları Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Okan Yeşilot tarafından hazırlanmış olan slayt gösterisiyle başlayan program, katılımcıların taziye mesajlarını ve Prof. Dr. Acar Sevim Hocayla ilgili anılarını içeren konuşmalarıyla devam etti. Programda ayrıca Berlin Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri olarak görevine devam etmekte olan Prof. Dr. Cemal Yıldız'ın göndermiş olduğu taziye mesajına ait ses kaydı dinlenildi. Konuşmaların ardından program sona erdi.