Prof. Dr. Feyza Arıcıoğlu CINP Eğitim Komitesi Üyeliğine Yeniden Seçildi

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü, Eczacılık Fakültesi Farmakoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve Psikofarmakoloji Araştırma Birimi Başkanı Prof. Dr. Feyza Arıcıoğlu, Uluslararası Nöropsikofarmakoloji Birliği'nin (CINP; The International College of Neuropsychopharmacology) Eğitim Komitesi üyeliğine yeniden seçildi.

Eki

Dünya genelinde alanında uzman 18 araştırmacıdan oluşan CINP Eğitim Komitesi’ne Türkiye’den ilk kez 2016-2018 dönemi için üye olarak Prof. Dr. Feyza Arıcıoğlu seçilmişti. Kendisi 2018-2020 yılları için yeniden bu göreve uygun görüldü. Prof. Dr. Feyza Arıcıoğlu'nu tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 24.10.2018 09:45:50 tarihinde güncellenmiştir.