Prof. Dr. Zekeriya Kurşun'a Vefa Programı

Üniversitemiz Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zekeriya Kurşun'un emekliye ayrılması dolayısıyla Tarih-i Marmara Topluluğu öğrencilerince kendisi için Tarih bölümü öğrencilerinin ve hocalarının katılımıyla bir vefa programı düzenlendi.

May

17.05.2016 tarihinde üniversitemiz Göztepe Yerleşkesi'nde gerçekleşen vefa programında Prof. Dr. Zekeriya Kurşun hocanın öğrencileri ve üniversitedeki meslektaşları da hazır bulundu. Programda Prof. Dr. Kemalettin Köroğlu, Prof. Dr. Ahmet Kanlıdere, Prof. Dr. Mustafa Uslu ile Tarih-i Marmara Topluluğu Başkanı Hüseyin Bakır konuşma yaparken; Prof. Dr. Zekeriya Kurşun'un kendilerine ve üniversitemize katkılarından bahsedip, hocamızı unutmayacaklarını söylediler.

Program sonunda ''Tarih-i Marmara Topluluğu Yılın En'leri'' plaketleri 4 dalda verildi. Prof. Dr. Zekeriya Kurşun'a da ''Yılların Unutturamayacağı Hocası'' plaketi takdim edildi.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 24.05.2016 15:51:09 tarihinde güncellenmiştir.