Rektörümüz Prof. Dr. Erol Özvar, “Orta Doğu’da Akademik Mirası Koruma Projesi” kapsamında Brüksel’de gerçekleştirilen panele konuşmacı olarak katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Erol Özvar, Brüksel’de düzenlenen panelde, “Mültecilerin Yüksek Öğretim Sistemine Akademik Entegrasyonu: Türkiye ve Avrupa Deneyimi” konusunda katılımcıları bilgilendirdi.

Şub

YÖK tarafından yürütülen  “Orta Doğu’da Akademik Mirası Koruma Projesi” kapsamında düzenlenen panel “Yükseköğretimde Uluslararasılaşma ve Mülteci Öğrenciler” başlığı ile 21 Şubat’ta gerçekleştirildi.

Orta Doğu’nun akademik mirasının korunması amacıyla düzenlenen panelde 4 milyona yakın mülteciye ev sahipliği yapan Türkiye’nin, ülkemizdeki mülteci akademisyen ve öğrencilerle ilgili tecrübeleri ele alındı.

Panele, Galatasaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Eyüp Ertuğrul Karsak, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Verşan Kök ve YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Zeliha Koçak Tufan konuşmacı olarak katıldı.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 22.02.2019 11:28:09 tarihinde güncellenmiştir.