Rektörümüz Prof. Dr. Erol Özvar Külliye'deki Akademik Yıl Açılış Törenine Katıldı

Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanı sıra devlet protokolü, YÖK üyeleri, üniversite rektörleri ve akademisyenler katıldı. Törene üniversitemizden ise Rektörümüz Prof. Dr. Erol Özvar, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Mustafa Çelen, Prof. Dr. Mustafa Kurt, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ş. Güniz Küçükgüzel, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sebahat Deniz, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Köse, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Pınar, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Erdal, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Gündüz, Bankacılık ve Sigortacılık Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Erişah Arıcan ve Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. İsmail Taşpınar katıldı.

Cumhurbaşkanlığı Klasik Türk Musikisi Korosu konseriyle başlayan tören, video gösterimiyle devam etti. YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmalarının ardından, YÖK Üstün Başarı Ödülleri'nin dağıtılmasıyla tören sona erdi.