Rektörümüz Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanını TÜBİTAK Başarısından Dolayı Tebrik Etti

Marmara Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü 4. Sınıf öğrencisi Neslihan Karabacak’ın Yürütücü, 4. sınıf öğrencisi Elif Punar'ın ve Arş. Gör. Eren Timurtaş’ın “Araştırmacı”, Prof. Dr. M. Gülden Polat’ın “Danışman” olarak yer aldığı " Bilgisayar Destekli Tasarım Programı Kullanarak Parmak Ortezleri Tasarlanması ve Üç boyutlu Yazıcı ile Üretilmesi " adlı projenin, 2238 Girişimcilik ve Yenilikçilik Yarışması’nda Tekno Girişimcilik kategorisinde İstanbul Bölge Sergisi’nde birincilik ödülü kazanması nedeniyle, Rektörümüz Erol Özvar, Dekan Prof. Dr. M. Gülden Polat’ı ve öğrencisi Neslihan Karabacak’ı tebrik ederek, kendilerine teşekkür belgelerini takdim etti.