Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Erol Özvar’ın Katılımıyla Eczacılık Fakültesi 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

“1963’ten Geleceğe” teması ile her yıl Eczacılık Fakültesi’nin kuruluşunun kutlandığı 9 Kasım, bu sene kuruluşunun 55.yılını kutlayan fakültenin kurumsal günü olarak Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Erol Özvar’ın katılımıyla Akademik Kurul toplantısı şeklinde gerçekleştirildi.

Akademik Kurul Toplantısı, Eczacılık Fakültesi’nin tanıtım filminin gösterimi ile başladı. Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ş. Güniz Küçükgüzel, ilaçta yerelleşme ve yerlileşmenin önemini vurguladığı, Eczacılık Fakültesi’nin kalite odaklı akademik, idari ve öğrenci faaliyetlerini içeren sunumunu gerçekleştirdi.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Erol Özvar, fakültenin akademik faaliyetlerinin analizleri, Eczacılık Fakültesi’nden beklentiler, üniversitenin geleceği ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında öğretim elemanlarına detaylı bilgiler verdi. Akademik Kurul sonrası Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Erol Özvar, öğretim elemanlarından gelen soruları cevaplandırıp, teşekkürleri kabul etti.

 

 

HIZLI ERİŞİM