Robot Kulübümüz Yarışmadan 5 Ödülle Döndü

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Robot Kulübü MUFERobotics 8-9-10 Nisan 2016 tarihlerinde İstanbul Teknik Üniversitesi tarafından düzenlenen 10. İTÜ Robot Olimpiyatı'ndan 5 tane derece kazanarak döndü.

Nis

Robot Kulübü (MUFERobotics) 8-9-10 Nisan 2016 tarihlerinde İstanbul Teknik Üniversitesi tarafından düzenlenen 10. İTÜ Robot Olimpiyatı'nda Merdiven Çıkan kategorisinde 'Ramazan' isimli robotla 1.lik, Yangın kategorisinde 'Yeşil Başlı Gövel Ördek' isimli robotla 2.lik ve 'Enigma Jr' isimli robotla da 3.lük kazandı.

Senaryo kategorisinde ‘Long John Silver’ isimli robotla 2.lik kazanan kulübümüz, Renk Seçen kategorisinde ‘Yengeç’ isimli robotla ise 3.lük kazandı. Kulübümüzdeki tüm arkadaşlarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 13.04.2016 14:52:21 tarihinde güncellenmiştir.