Sağlık Bilimleri Fakültesi Mezuniyet Töreni

Mezuniyet Töreni, Marmara Üniversitesi Anadoluhisarı Yerleşkesi’nde yapıldı. Tören öğrenci ailelerinin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Öğrencilerin kortej yürüyüşüyle başlayan tören Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gülden Polat’ın konuşmasıyla devam etti. 

Marmara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gülden Polat konuşmasında; “Mezunlarımız; köklü ve güçlü bir kamu üniversitesinde özel bir eğitimle donatıldılar. Mezunlarımızın; iyi eğitim, sağlam mesleki bilginin yanı sıra özgüvenli, insan ilişkilerinde başarılı, öğrenmeye ve araştırmaya yatkın bireyler olmaları için özen gösterdik. Bundan böyle onları hep birlikte onurla izleyeceğiz. Sevgili genç meslektaşlarımız, yaşamınızın bir dönemini kapatıyor yeni bir dönemin başlangıcını yapıyorsunuz. Bugün sahip olacağınız diplomalar size önemli sorumluluklar yüklüyor. Dünyada ve ülkemizde olup bitenleri izleyerek kendinizi yenilemek yeni bilgiler öğrenmek bunlardan biridir. Öğrenmeye ve gelişmeye açık olunuz. Hepinizi sevgiyle kucaklıyor, yürek dolusu sevgilerimi sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Törende; Beslenme ve Diyetetik, Ebelik, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Hemşirelik, Sağlık Yönetimi Bölümü öğrencileri mezuniyet belgelerini aldı. 

Öğretim üyelerinin öğrencilere mezuniyet belgelerini vermesinin ardından öğrencilerin topluca kep atmasıyla tören sona erdi.

 

 

HIZLI ERİŞİM