Sağlık Bilimleri Fakültesi'nin Büyük Başarısı

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü’nde sürdürülmekte olan proje, TÜBİTAK 1512 BİGG Programı tarafından desteklenmeye hak kazandı.

Ara

TÜBİTAK 1512 BIGG (Bireysel Girişimcilik Aşamalı Destek Programı) Programı'na Arş. Gör. Onur Aydoğdu yürütücülüğünde, Doç. Dr. Zübeyir Sarı danışmanlığında başvurulan “Görsel ve İşitsel Uyaran Destekli Portatif Rehabilitasyon Cihazı” başlıklı proje, TÜBİTAK tarafından 150 000 TL’ye kadar hibe ile desteklenmeye hak kazanmıştır. Proje, üniversitemizde bu programdan destek alan 3. proje olmuştur. Ekibi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 26.12.2017 12:51:03 tarihinde güncellenmiştir.