Sağlık Bilimleri Fakültesi'nin Tubitak Başarısı

Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Arş. Gör. Onur AYDOĞDU’nun yürütücü, Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zübeyir SARI’nın danışman olarak 2238 – Girişimcilik ve Yenilikçilik Yarışması’na “Görsel ve İşitsel Uyaranlı Rehabilitasyon Sağlayan Taşınabilir Eklem Eğitim Cihazı” ile başvurduğu proje ile Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü 4. Sınıf öğrencilerinden Neslihan KARABACAK’ın yürütücü, Prof. Dr. M. Gülden POLAT’ın danışman ve Arş. Gör. Eren TİMURTAŞ’ın araştırmacı olarak 2242 - Üniversite Öğrencileri Yazılım Yarışması’na “6 Dakika yürüme Testi ve Mekik Yürüme Testi Mobil Uygulaması” ile başvurdukları proje alanlarında ilk 2 aşamayı geçerek Final Sergisi’ne kalmaya hak kazanmışlardır.

Final Sergisi, Konya Selçuk Üniversitesi Alaaddin Keykubat Kampüsünde 20 – 21 – 22 Kasım 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecek ve 23 Kasım 2017 tarihinde, dereceye giren projeler, devlet protokolünün katılımıyla gerçekleşecek olan resmi bir tören ile açıklanacaktır.

Proje sahiplerini tebrik eder, final sergisinde başarılar dileriz.