Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni

Şehit Ömer Halisdemir Spor Salonunda, 18 Haziran salı günü gerçekleşen törenin açılış konuşmasını Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ümit Süleyman Şehirli yaptı. Prof. Dr. Şehirli mezuniyetleri dolayısıyla öğrencileri tebrik ederken ailelere de çocuklarına verdikleri destek ve gösterdikleri özveri için teşekkür etti. Prof. Dr. Şehirli yeni mezunlara meslek hayatlarında başarılar dileyerek konuşmasını sonlandırdı.

2019 dönemi mezunları adına Anestezi Programı öğrencisi Sümeyya Aşkar konuştu. Aşkar ailesine ve hocalarına verdikleri emek, gösterdikleri anlayış için teşekkür etti. Edindikleri bilgi ve beceri ile taşıdıkları toplumsal sorumluluğu başarı ile yerine getireceklerine inandığını belirtti.  

Törende, 2018-19 eğitim öğretim yılında sosyal aktivitelerde başarı kazanan öğrencilere teşekkür belgelerinin verilmesinin ardından yüksekokul bünyesinde bulunan iki bölüm kapsamındaki, Diş Protez Teknolojisi, Anestezi, İlk ve Acil Yardım, Patoloji Laboratuvar Teknikleri, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri olmak üzere toplam altı programdan mezun olan öğrencilere mezuniyet belgeleri dağıtıldı.

Tören, öğrencilerin topluca kep atması ile sona erdi.

 

 

HIZLI ERİŞİM