Sağlık Hizmetleri Yüksekokulu’ndan Yardım Kampanyası

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Yüksekokulu Şanlıurfa Karaköprü Akziyaret İlk ve Ortaokuluna kitap ve kıyafet yardım kampanyası düzenledi.

May

Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Yüksekokulu Öğr. Gör. Fidan Küdür Çırpan ve öğrencileri Şanlıurfa Karaköprü Akziyaret İlk ve Ortaokulu’na kitap ve kıyafet yardım kampanyası düzenledi. Kampanyanın organizasyonunda öğrenciler Melisa Engin, Yaren Öztürk, Şuzi Eren Güven, İrem Kılıç, Esra Yüce, Özgenur Akbaş, Eda Taş, Ramazan Yavuztürk, Rıfat Çoban, Bahadır Durak, Zeynep Bal, Mustafa Büyükevren gönüllü olarak görev aldı.

Öğrencilerimize gösterdikleri çaba ve yaşattıkları mutluluk için teşekkür ederiz.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 20.05.2019 16:52:34 tarihinde güncellenmiştir.