Sağlıkta Atölye Çalışmaları

Üniversitemizin 3. Uluslararası Kültür ve Sanat Günleri kapsamında Genç İnovatif Kulübü tarafından düzenlenen “Sağlıkta Atölye Çalışmaları” konulu etkinlik 09.05.2018 tarihinde Göztepe Yerleşkesinde gerçekleştirildi.

May

Atölye çalışması kapsamında GİSK üyeleri tarafından Göztepe Yerleşkesi Yemekhanesi önünde kurulan 2 stantta faaliyet gerçekleştirildi. Üniversite öğrencileri için getirilen bez çanta ve kupalar Kültür ve Sanat Günlerinde kullanıldı. "Sağlıkta Atölye Çalışmaları” konulu etkinlik, Anneler Günü temasıyla yürütülerek öğrencilerin kendi tasarımları ile yaptığı çanta ve kupalar annelerine hediye edilmek üzere verildi.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 11.05.2018 16:28:16 tarihinde güncellenmiştir.