Siyasal Bilgiler Fakültesi 2018-2019 Mezuniyet Töreni

Tören, Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nail Yılmaz, Üsküdar Kaymakamı Sayın Murat Sefa Demiryürek, Ahmet Yesevi Uluslararası Türk-Kazak Devlet Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Cengiz Tomar, Marmara Üniversitesi Nihad Sayar Eğitim Vakfı ile İstanbul Yüksek Ticaret ve Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Birimler Fakültesi Mezunlar Derneği’nin çok kıymetli yöneticileri ve üniversitemiz birimlerinin dekan, dekan yardımcıları, müdür,  müdür yardımcıları ve öğrenci ailelerinin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Tören öğretim üyelerinin ve bölümler halindeki öğrencilerin yürüyüşleri akabinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Mezun olan öğrenciler adına, fakülte birincisi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler (İngilizce) Bölümü öğrencisi Gordana Nikic’in konuşmasının ardından konuşan Dekan Prof. Dr. Nail Yılmaz, mezuniyetleri dolayısıyla öğrencileri tebrik ederek, ailelere de çocuklarına verdikleri destek, gösterdikleri özveri için teşekkür etti. Prof. Dr. Nail Yılmaz yeni mezunlara meslek hayatlarında başarılar dileyerek konuşmasını tamamladı.

Dereceye giren öğrencilere plaket ve hediyelerinin verilmesinin ardından öğrencilerin hazırladığı fakülte anıları videosu müzik eşliğinde konuklarla paylaşıldı. 

Mezuniyet törenine katılarak belgelerini alan; Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler (İngilizce), Kamu Yönetimi (Fransızca), Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler (%30 İng.), Kamu Yönetimi (%30 İng.) ve Yerel Yönetimler Bölümü öğrencilerinin topluca kep atması ve sevdikleriyle birlikte mezuniyet anılarını yaşatmak için çekilen fotoğraflarla tören sona erdi. 

 

 

HIZLI ERİŞİM