Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni

Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu 2017-2018 Eğitim öğretim yılı Mezuniyet Töreni, 27 Haziran 2018 Çarşamba günü Anadoluhisarı Yerleşkesinde yapıldı.

Tem

Öğretim üyeleri ve öğrencilerin geçit töreniyle alana girmesinden sonra saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. Açılış konuşmasını yapan Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. İclal Attila, öğrencileri kutladı. Mezunlar Ofisi Koordinatörlüğü adına Doç.Dr.Bülent Yılmaz’ın konuşmasının ardından okul birincisi öğrencinin konuşmasıyla devam eden tören, dereceye giren öğrencilere belgelerinin verilmesinin ardından Keplerin havaya fırlatılmasıyla  sona erdi.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 16.07.2018 14:00:50 tarihinde güncellenmiştir.