Spor Bilimleri Dekanlar Konseyi Üniversitemizde Yapıldı

"Spor Bilimleri Fakültesi Dekanları 2. Konsey Toplantısı" üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi ev sahipliğinde 13 Nisan 2018 tarihinde yapıldı.

Nis

Fakültenin seminer salonunda yapılan toplantıya 25 Spor Bilimleri Fakültesi dekanı katıldı. Güncel sorunların tartışıldığı toplantıda, öğretmenlik bölümüne uygulanması düşünülen 240.000 sıralama barajı, engelli öğrencilere %10 kontenjan ayrılması ve giriş şartları, rekreasyon bölümlerinin yeniden yapılanması, Spor Bilimleri Fakülteleri eğitim programlarının akreditasyon konusu başlıklı tartışma ve değerlendirmeler yapıldı. Dekanlar Konsey toplantısı, akşam boğazda yapılan yat gezisi eşliğinde yemek yenilmesiyle sona erdi.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 18.04.2018 16:27:20 tarihinde güncellenmiştir.