Spor Bilimleri Fakültesi Kadın Basketbol Takımı Üniversiteler Basketbol Süper Ligine Yükseldi

Bu yıl 7-11 Mayıs tarihleri arasında Mersin Üniversitesinde düzenlenen Üniversiteler Basketbol Süper Lig’e yükselme müsabakalarında Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerinden oluşan Kadın Basketbol Takımımız şampiyon olup Süper Lig’e yükseldi.

May

6 takımın katıldığı ve lig usulü yapılan müsabakalarda şampiyon olmayı başaran Kadın Basketbol Takımımızın Kafile Başkanı Öğretim Üyesi Dr. Aytekin Alpullu, maçtan sonra yaptığı açıklamada, büyük mutluluk yaşadıklarını, Spor Bilimleri Fakültesi Kadın Basketbol Takımı olarak yeniden Süper Lig’e yükselmenin yeni başarıların başlangıcı olacağını belirtti. Kadın Basketbol Takımımızı, idareciler ve  antrenörü Turabi Genç ile yardımcı antrenör Arş. Gör. Recep Göçmen’i kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 22.05.2018 14:42:22 tarihinde güncellenmiştir.