Spor Bilimleri Fakültesi Öğrencimiz Dünya 3.'sü Oldu

Takım Kumite müsabakalarında da yüksek performans sergileyen 22 yaşındaki genç sporcu, takımı finale taşıyan isimlerden biri oldu. Dünya Şampiyonası finalinde İran ile karşılaşan Milli Takım, Alparslan Yamanoğlu ve Burak Uygur’un galibiyetleriyle 2-0 öne geçtikleri müsabakayı 3-2 kaybederek Gümüş madalyanın sahibi oldu. Finalden sonra duygularını paylaşan genç sporcu, “Çok çalıştık, çok emek verdik. Ben Rabbimden istedim, O bana ikram etti. 2020 yılında Tokyo'da yapılacak olan Olimpiyat Şampiyonası için bu maç çok önemliydi ve ciddi puan kazandık. Her geçen gün daha iyisini başararak ülkeme Olimpiyat madalyası kazandırmak için canla, başla çalışmaya devam edeceğim. Bu başarı ülkeme ve şehitlerimize armağanımdır.” dedi. Milli Takımımızı ve öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.