Teknoloji Fakültesi Bitirme Projeleri Sergisi

Teknoloji Fakültesinin son sınıf öğrencileri, danışman hocaları ile birlikte Bitirme Projesi Dersi kapsamında gerçekleştirdikleri proje çalışmalarını sergi kapsamında ilgililere tanıtma fırsatı buldu.

Bünyesinde barındırdığı 100’ü aşkın atölye ve laboratuvar ile uygulama ağırlıklı mühendislik eğitimi veren Teknoloji Fakültesi; bu yıl ilk kez düzenledikleri ve poster olarak hazırlanan 50 projenin yer aldığı Bitirme Projeleri Sergisi  Teknoloji Fakültesi E Blok koridorunda ziyarete açıldı.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Kurt, Atatürk Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Şükrü Özdemir, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Harun Duman ve Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Erdal birlikte sergiyi ziyaret edip, öğrencilerin projeleri ile ilgili bilgi aldılar.

Bitirme Projeleri Sergisinin gelecek yıllarda daha geniş katılımlı ve ödüllü olarak düzenlenmesi planlanıyor.