TÜBA'dan Öğretim Üyemize Ödül

Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) tarafından üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nuh Arslantaş'ın "Hz. Muhammed Döneminde Yahudiler" adlı eserine "2017 TESEP Kayda Değer Eser Ödülü" verildi.

Kas

Üniversitelere yönelik nitelikli Türkçe telif eserlerin teşvik edilmesi amacıyla düzenlenen TÜBA Bilimsel Telif Eser Ödülleri Programı (TÜBA-TESEP) kapsamında İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nuh Arslantaş'ın 29 Mayıs Üniversitesi KURAMER Yayınları'ndan 2016 yılında çıkan Hz. Muhammed Döneminde Yahudiler isimli eserine "2017 TESEP Kayda Değer Eser Ödülü" verilmiştir. Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Nuh Arslantaş'ı kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 28.11.2017 12:53:28 tarihinde güncellenmiştir.