Tübitak Proje Yazım Eğitimi

6-7 Nisan 2016 tarihlerinde Üniversitemizde yürütülmekte olan "Marmara Üniversitesinin TÜBİTAK ARDEB Proje Destek programlarından Faydalanma Potansiyelinin Artırılması" başlıklı TÜBİTAK ARDEB 1000 Projesi kapsamında sosyal ve beşeri bilimler alanında iki gün boyunca süren uygulamalı TÜBİTAK proje yazım eğitimi gerçekleştirildi. Üniversitemiz akademisyenlerine yönelik olarak ilk defa gerçekleştirilen uygulama yönü ağırlıklı olan atölyeli bu eğitim MITTO tarafından organize edildi . 53 kişinin katılım sağladığı bu eğitim Üniversitemizde sosyal ve beşeri bilimler alanında TÜBİTAK projeleri konusunda deneyimli akademisyenler tarafından gerçekleştirildi. Katılımcılara eğitim sonunda katılım sertifikaları Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Akalın tarafından verildi.