Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü Anma Programı

Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete uğurlanışının 79. yıl dönümünde Marmara Üniversitesi'nde düzenlenen törenle anıldı.

Kas

Üniversitemiz Göztepe Yerleşkesinde düzenlenen 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı, Atatürk Büstü önünde üniversite yönetiminin de katıldığı törenle başladı. Atatürk Büstü'ne çelenk konulması, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından tören; Dr. İbrahim Üzümcü Konferans Salonundaki programla devam etti. Programın açılış konuşması Rektörümüz Prof. Dr. M. Emin Arat tarafından yapıldı. Program, Yrd. Doç. Dr. Bülent Halvaşi yönetimindeki Atatürk Eğitim Fakültesi GSEABD Müzik Öğretmenliği Korosu'nun Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü Anlatırken isimli müzikli anlatımı ile sona erdi.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 10.11.2017 16:27:20 tarihinde güncellenmiştir.