Ülkemizin ve Üniversitemizin İlk Elektron Mikroskobu Fotoğraf Sergisi, Rektörümüzün ve Bakan Yardımcılarımızın Katılımları ile Gerçekleştirildi

Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Özvar, Teknoloji Bakan Yardımcısı Dr. Çetin Ali Dönmez ve İçişleri Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Tayyip Sabri Erdil’in katılımları ile, ülkemizde ilk defa açılan; 1. Elektron Mikroskobu Fotoğraf Sergisi gerçekleştirildi.

Kas

Türkiye’de bilimsel çalışmalara öncülük eden en önemli üniversitelerden biri olan Marmara Üniversitesi, bünyesinde bulunan Nanoteknoloji & Biyomalzemeler Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin evsahipliğini yaptığı sergi; 30 Kasım 2018 tarihine kadar Teknoloji Fakültesi, D Blok 2. Kat’ta  ziyarete açık olacaktır.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 27.11.2018 15:58:04 tarihinde güncellenmiştir.