UltrAslan UNI Marmara Kulübü Oğuz Arda Sel Kütüphanesi Kurdu

UltrAslan UNI Marmara kulübü tarafından Edirne’nin Keşan İlçesindeki Türkmen Köyü’nün Türkmen İlköğretim Okulu’nda Oğuz Arda Sel Kütüphanesi açıldı. Çocukların geleceğine ışık tutmak ve kısa süre önce tren kazasında hayatını kaybeden arkadaşları Oğuz Arda Sel'in adını yaşatmak için düzenlenen projede kulüp üyeleri, sınıfın tesisatını yeniledi, sınıf duvarlarını boyayarak yeni malzemeler getirdi, kitap ve kırtasiye ihtiyacını karşılayıp kütüphaneyi kullanılabilir hale getirdi. Bu süreçte yaklaşık 500 kitap ve öğrencilerin ihtiyacı doğrultusunda, kırtasiye ve spor malzemesi karşılandı. Kütüphane açılışına Oğuz Arda Sel'in annesi Mısra Sel ve aile bireyleri, Keşan Milli Eğitim Müdürü, öğretmenler ve veliler de katıldı.