Ulusal Akademik AR-GE Proje Destekleri Bilgi Günü Programı

Marmara Üniversitesi MİTTO Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen Ulusal Akademik AR-GE Proje Destekleri Bilgi Günü Programı 17.05.2018'de Prof. Dr. Ayhan Mergen Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

May

Programın açılış konuşmasını MİTTO Koordinatörü Prof. Dr. Ahu Altınkut Uncuoğlu yaptı. Ardından MİTTO Proje Destek Uzmanı Dr. Nur Fındık Çınar yaptığı sunumda, akademik yükselme ve atama kriterlerinin değişmesi ile ilgili proje deneyimlerimizin kariyerlerindeki öneminin artmasından bahsetti. Çınar, TÜBİTAK Araştırma Destekleri Başkanlığı'na bağlı hibe fonları hakkında bilgilendirme yaparak, akademisyenlerimizin önemli bütçelere sahip bu projelerden faydalanmaları gerektiğini ifade etti. Sunumda ayrıca, ARDEB Ulusal Akademik AR-GE Proje Destek Alanları, ARDEB Programı genel çerçevesi, 1001, 1002, 3501, 1003, 1007, 1005, 3001, 2237 kodlu projelerin başvuru kriterleri, başvuru dönemleri, proje destek niteliği ve süresi, proje değerlendirme süreci ve işleyişi gibi başlıklarda da bilgilendirmede bulunuldu.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 18.05.2018 11:22:46 tarihinde güncellenmiştir.