Üniversitemiz "2. Uluslararası EMI Girişimcilik ve Sosyal Bilimler Kongresi"nde “En İyi Bildiri” Ödülü Aldı

9-11 Kasım 2018 tarihlerinde Nevşehir Kapadokya’da ikincisi düzenlenen Girişimcilik temalı uluslararası kongrede, aralarında başta Türkiye, İngiltere, KKTC, Kanada, Çin, Kırgızistan, Özbekistan, Romanya, Bosna Hersek ve Azerbaycan olmak üzere 19 farklı ülkeden gelen katılımcılar ile toplamda 224 bildiri ve 34 poster sunum-sergi sunumu gerçekleştirildi.

Kongre 10 Kasım 2018 tarihinde saat 09:05’de Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 80. sene-i devriyesi anısına gerçekleştirilen saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Açılış konuşmaları sırasıyla kongre dönem başkanı Prof.Dr.Himmet Karadal, Kıbrıs Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Mustafa Tümer, Nişantaşı Üniversitesi Rektörü Esra Hatipoğlu, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Mehmet Barca, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Murat Türk, Çağ Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Ünal Ay, Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Hasan Ali Karasar, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Mazhar Bağlı, TÜBA Başkanı Prof.Dr.Ahmet Cevat Acar ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Prof.Dr.Mevlüt Karakaya  yaptı. Açılış konuşmalarının ardından Prof.Dr.Mevlüt Karakaya kongrede danışma kurulu üyesi ve oturum başkanı olarak görev üstlenen öğretim üyemiz Prof.Dr.Deniz Elber Börü’ye kongreye katkılarından dolayı plaket ve teşekkür belgesini takdim etti. Kongrenin kapanış oturumunda ise Prof.Dr.Deniz Elber Börü’ye “En İyi Bildiri (Best Paper Certifications)” ödülü kongre dönem başkanı Prof.Dr.Himmet Karadal tarafından sunuldu.

Öğretim üyemiz Sn.Prof.Dr.Deniz Elber Börü ve öğrencimiz Taha Yusuf Çakarel’i tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

 

 

HIZLI ERİŞİM