Üniversitemiz EAIE’de 3. Kez Temsil Edildi

Marmara Üniversitesi, Avrupa’nın en büyük eğitim konferansı ve fuarı olan EAIE’de Glasgow ve Liverpool’dan sonra Sevilla’da da başarıyla temsil edildi.

Eyl

Bu yıl 12-15 Eylül tarihleri arasında ‘KÜLTÜRLER MOZAİĞİ’ teması altında İspanya’nın Sevilla kentinde 29’uncusu düzenlenen EAIE Konferans ve Fuarına 90 ülkeden 6500’ü aşkın üniversite yöneticisi ve akademik personeli, Uluslararası Yükseköğretime danışmanlık hizmeti veren kuruluşlar ile ziyaretçiler katıldı. Üniversitemiz de bu kapsamda ‘STUDY IN TURKEY’ standında 20’yi aşkın Türk Üniversitesi ile birlikte hazır bulundu.

Başta Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr M. Emin Arat, İlahyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr Ali Köse, Uluslararası İlişkiler ve Akademik İş Birliği Ofisi Direktörü Prof. Dr. Nuri Tınaz, Direktör Yrd. Doç. Ömer Mert Denizci ve Ofis Personeli Ferhat Işık ile Yener K. Yenilmez’in temsil ettiği üniversitemiz diğer ülke kurumlarının temsilcileriyle karşılıklı görüşmelerde bulunarak, özellikle Erasmus+ Programı çerçevesinde Avrupa coğrafyası dışında yer alan Güney Kore, Çin, Endonezya, Hindistan, Malezya, Latin Amerika ülkeleri ile yeni ikili anlaşmalar ve akademik işbirlikleri için zemin hazırladılar.

Marmara Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve Akademik İşbirliği Ofisi’nin fuar boyunca dağıttığı Türk motiflerinin en güzel örneklerini sunan tanıtım ürünleri bir kez daha katılımcıların ilgi odağı haline gelerek üniversitemizin görünürlüğüne ayrı bir katkı sağladı.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 22.09.2017 16:14:25 tarihinde güncellenmiştir.