Üniversitemiz Koruma ve Güvenlik Personeline Başarı Ödülü

Kamusal Asayiş Analiz Nitelik Geliştirme (KAAN) ve Özel Güvenlik Bilgi Sistemi Otomasyon (ÖGNET) projelerinin açılış töreni, 23 Temmuz tarihinde Haliç Kongre Merkezi’nde yapıldı. Törene katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Koruma ve Güvenlik Şube Müdürlüğü Marmara Üniversitesi Başıbüyük Sağlık Yerleşkesi Sorumlusu Taner Tozan'a başarı belgesi verdi.

Emniyet Genel Müdürü, İstanbul Valisi, İl Emniyet Müdürü ve İl Jandarma Komutanı gibi birçok mülki ve idari yöneticinin katıldığı törende, Genel Kolluk ve Özel Güvenlik birimleri arasında işbirliği ve entegrasyonu geliştirmek suretiyle Kamusal Asayişin Sağlanmasına yönelik yürütülen ve kısa adı "Kaan Projesi" olan proje kamuoyuna tanıtıldı. 

Yapılan konuşmalar ve sunumları takiben proje kapsamında başarı gösteren personelimiz Taner Tozan’a başarı belgesini; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve İl Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan birlikte verdiler. 

Tıp Fakültesinde 24 Temmuz’da yapılan Rektörlük İdari Birimler Koordinasyon Toplantısı sonrasında; Üniversitemiz Genel Sekreteri Murat Arısal ve Tıp Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Osman Hakan Gündüz de başarı belgesi alan personelimizi kutladılar. 

 

HIZLI ERİŞİM