Üniversitemiz Türkiye Oryantiring Şampiyonu Oldu

May

Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. A. Filiz Çamlıgüney yönetimindeki Spor Bilimleri Fakültesi kız öğrencilerinden oluşan Oryantiring takımımız, 2-3 Mayıs 2017 tarihinde Konya'da yapılan Türkiye Üniversiteler Arası Oryantiring Yarışması'nda Kadınlarda Takım Şampiyonu oldu. Aynı turnuvada hukuk fakültesi öğrencimiz Elif Gökçe Avcı da bireysel olarak Türkiye Üniversiteler Arası Oryantiring Şampiyonluğuna layık görüldü.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 17.05.2017 13:23:49 tarihinde güncellenmiştir.