Üniversitemiz WIN EURASIA AUTOMATION Fuarı'nda Temsil Edildi

Fuarda düzenlenen etkinliklerde Marmara Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nihat Akkuş da "Endsütri 4.0 Sürecinde Eğitim ve Sektörel Trendler" adlı bir panelde moderatör olarak yer aldı. Üniversitemiz Mekatronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Görevlisi Barış Doğan'ın Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Desteği ile hayata geçirdiği "AKILLI DAMPER" projesi de fuarda sergilenerek ziyaretçilere, yapılan çalışma hakkında bilgi verildi.

Marmara MIG Ekibi öğrencileri, 27-28-29 Nisan tarihlerinde ikincisi düzenlenecek olan Mekatronik Mühendisliği Kulübü'nün etkinliği; "Marmara Mekatronik ve İnovasyon Günleri" Robot Yarışması ve Kariyer Günleri etkinliğinin tanıtımını yaptılar ve fuara katılan firmalarla iletişim kurarak üniversite-sanayi işbirliğini güçlendirmeye yardımcı oldular.