Üniversitemizde Rektörler Buluşması Gerçekleştirildi

Ukrayna Eğitim ve Bilim Bakanı Sayın Lilia Hrynevych ve Yök Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç'ın katılımlarıyla, üniversitemizin Sultanahmet Rektörlük Binasında 27.03.2018 tarihinde “Rektörler Buluşması” gerçekleştirildi.

Mar

Düzenlenen program, Ukraynalı rektörler ile Marmara Üniversitesi’nin de aralarında bulunduğu, ülkemizden belirlenmiş olan üniversitelerin rektörlerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Yükseköğretim alanında iş birliğini geliştirmek amacıyla düzenlenen buluşmaya, Ukrayna Eğitim ve Bilim Bakanlığı Uluslararası İşbirliği ve Avrupa Entegrasyonu Genel Müdürü Hanna Novosad, Eğitim Bakanlığı nezdinde Ukrayna Uluslararası Eğitim Merkezi Başkanı Olena Shapovalova, Taras Şevçenko Kyiv Milli Üniversitesi Rektörü Leonid Huberskyi, Taras Şevçenko Kyiv Milli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Petro Bech, Milli Teknik Üniversitesi “Kyiv Politeknik Enstitüsü” Rektör Yardımcısı Petro Kyrychok, İ.İ.Meçnikova Odesa Milli Üniversitesi Rektörü Ihor Koval, Odesa Milli Politeknik Üniversitesi Rektörü Hennadii Oborskyi, Odesa Milli Politeknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Viacheslav Shobik, V.N.Karazin Kharkiv Milli Üniversitesi Rektörü Zarif Nazyrov ve Milli Teknik Üniversitesi ‘Kharkiv Politeknik Enstitüsü’ Rektörü Yevhen Sokol katıldı.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 27.03.2018 16:50:08 tarihinde güncellenmiştir.