Üniversitemizin Personeline Yangın Güvenliği Eğitimi Verildi

Koruma ve Güvenlik Şube Müdürlüğü Sivil Savunma Uzmanlığı Birimi tarafından düzenlenen "Yangın Güvenliği Eğitimi" 9-10-11 Ekim 2018 tarihlerinde Göztepe, Başıbüyük ve Anadoluhisarı Yerleşkelerinde, 505 kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Eki

İstanbul İtfaiyesi uzman eğitimcilerinin verdiği, teorik ve uygulamalı olarak iki bölümden oluşan eğitim kapsamında katılımcılara; "Yangın ve yanma bilgisi, yangın türleri, yangın sırasında doğru hareket tarzı, yangınlara karşı alınması gereken önlemler" gibi konuların yanında eğitimin son bölümünde yangın tatbikatı gerçekleştirilerek yangın tüpünün nasıl kullanılacağı uygulamalı olarak gösterildi.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 12.10.2018 12:08:19 tarihinde güncellenmiştir.