DUYURULARTüm Duyurular

Ergonomik Tasarım ile Prototip Yarışması

Ara

Üniversitemiz İnovasyon ve Teknoloji Transfer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİTTO) Müdürlüğü ile Mühendislik Fakültemiz Endüstri Mühendisliği Bölümü işbirliği ile “Ergonomik Tasarım ile Prototip Yarışması” düzenlenmektedir. Tüm ilgililere açık olan yarışmaya katılmak için ergonomicdesigns@marmara.edu.tr e-posta adresine, 14 Aralık 2018 Cuma günü saat 23.59’a kadar tasarımlarınızı çizim dosyası olarak göndermeniz beklenmektedir. Dereceye giren tüm tasarımlar ve sahipleri marmara.edu.tr Duyurular sayfasında ilan edilecektir. Yarışmacılar kaynak gösterilmek suretiyle bütün tasarımların eğitim amaçlı kullanımına müsaade etmiş olacaklardır.

ÖDÜLLER

500 TL Hediye Çeki

Marmara Üniversitesi'nde 3D Printer Kullanım Hakkı

UDEMY Eğitim Sitesinden 3 Boyutlu Tasarım Eğitimi

Bilgilerinize saygılarımızla sunarız.

EK:

EK-1 Türkçe Afiş

EK-2 İngilizce Afiş

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 07.12.2018 09:58:16 tarihinde güncellenmiştir.