GÖREVDE YÜKSELME ve UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ Sınav Duyurusu

MARMARA ÜNİVERSİTESİ

GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV DUYURUSU

Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği Uyarınca Görevde Yükselme ve/veya Unvan Değişikliği Merkezi Yazılı Sınav Duyurusu 13.12.2018 tarihinde yok.gov.tr adresinde yayınlanmıştır.

Başvuruların 15 Ocak – 23 Ocak 2019 tarihleri arasında Personel Daire Başkanlığına kapalı zarf içinde dilekçe ile yapılması gerekmektedir. (Başvuru dilekçelerinde sadece başvurulan kadronun unvanı (Şef, Memur, Perfüzyonist, Sağlık Teknikeri, Mühendis, Kütüphaneci, Tekniker) belirtilmesi gerekmektedir. Birimi ve kadro derecesi belirtilmeyecektir.)

Sınava başvuracak adayların; ilan edilen kadrolar için belirlenen başvuru süresinin son günü itibarıyla Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliğinin görevde yükselme sınavı için 6. ve 7.maddesinde belirtilen şartları, unvan değişikliği sınavı için 8. ve 9. maddesinde belirtilen şartları taşımaları gerekmektedir.

Ayrıca, 657 sayılı Kanunun 45. ve 76. maddeleri gereğince atanacağı kadronun derecesi Kazanılmış Hak Aylığının üç üst-üç alt derecesinden fazla olmaması gerekmekte olup, bu tür başvuruların olması halinde işlem yapılamayacaktır.

Merkezi Sınav Kurulu Kararı için tıklayınız.

Merkezi Yazılı Sınav Konu Başlıkları için tıklayınız.

Üniversitemize ait ilan edilen kadroların listeleri: Görevde Yükselme Kadroları  // Unvan Değişikliği Kadroları

Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmelik için tıklayınız.

Görevde Yükselme Sınavı başvuru dilekçesi için tıklayınız.

Unvan Değişikliği Sınavı başvuru dilekçesi için tıklayınız.