Marmara Üniversitesi IV. İnovasyon ve Proje Pazarı Günleri

Üniversitemiz MİTTO Merkez Müdürlüğü tarafından 13-15 Eylül 2018 tarihlerinde Saha EXPO 2018 Savunma Havacılık ve Uzay Sanayii Fuarı’nda “IV. İnovasyon ve Proje Pazarı Günleri” etkinliği düzenlenecektir. Proje pazarı etkinliği ile Üniversitemizin akademisyen, doktora ve yüksek lisans öğrencilerinin sanayiye dönük  Ar-Ge projeleri ve çalışmalarının tanıtımı gerçekleştirilecektir. Protototipi olan proje ve çalışmaların da prototipleri ile sergilenmesi mümkün olabilecektir. Proje pazarında sergilenen çalışmalar fuar katılımcılarına ve ziyaretçilerine sunulmuş olacak, böylece sanayi temsilcileriyle buluşmaları sağlanarak ticarileşmeleri Üniversitemizin nihai hedefi olacaktır.

Fuarda yer almak isteyen proje sahiplerinin çalışmalarının proje pazarında sergilenebilmesi için en geç 15 Ağustos 2018 Çarşamba gününe kadar yüksek çözünürlüklü PDF formatında 80X110 cm ölçülerinde ve dijital olarak mitto@marmara.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir. İletişim bilgisi olarak fakülte, bölüm ve e-posta adreslerinin olması gerekmektedir. Roll-up şeklinde hazırlanacak olan bu posterleri MİTTO bastıracak ve masrafları da MİTTO tarafından karşılanacaktır. Fuar sonrasında da proje sahiplerine teslim edilecektir.

Aşağıdaki bağlantıdan fuarla ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.