MİTTO-Uluslararası Ar-Ge Zirvesi ve Fuar Daveti

Kalkınma Bakanlığı ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı himayelerinde TÜBİTAK ve Yükseköğretim Kurulu'nun işbirliğinde 3-4-5 Mayıs 2017 tarihlerinde İstanbul'da "Geleceğin Üretim Sistemlerinde Ar-Ge İşbirlikleri" ana temasıyla " Uluslararası Ar-Ge İşbirlikleri ve Zirvesi ve Fuarı"düzenlenmektedir.

Üniversitemizin MİTTO Koordinatörlüğü organizasyonu ile katılacağı bu fuar Yenibosna'da bulunan PULLMAN Konge ve Fuar Merkezinde gerçekleştirilecektir. B Holü B116 numaralı stant Üniversitemize tahsis edilmiştir.

Üniversitemizin akademisyenleri ve öğrencileri Ar-Ge Zirvesi'ne ziyaretçi olarak katılabilecekleri gibi istedikleri takdirde yenilikçi ürün veya projelerini sergileme imkanı bulabileceklerdir.

Fuar hakkında bilgilendirme ve ücretsiz kayıt için: www.argezirvesi.org

Not: Ücretsiz giriş için online kayıt şarttır. Fuar yerleşim planı ekte bulunmaktadır.

EK:
Yerleşim Planı