Üniversite Sanayi İşbirliği (ÜSİ) Akademisyen Havuzu Oluşturuluyor.

Üniversite-Sanayi İş birliği (ÜSİ) Kapsamında Çalışmalar Yürütmek İsteyen Akademisyen Havuzu Oluşturuluyor.

Marmara Üniversitesi İnovasyon ve Teknoloji Transfer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİTTO) üniversite-sanayi iş birliği faaliyetlerinde yer alacak akademisyen havuzunu oluşturuyor.

Sanayinin ihtiyaçlarına yönelik kurgulanan tüm çalışmalarda (danışmanlık, proje ortaklığı, mentorluk, eğitmenlik, test-analiz hizmetleri vb.) yer almak isteyen akademisyenlerimizin ekteki formu doldurarak 19.07.2019 tarihine kadar Merkezimizin eposta adresine (mitto@marmara.edu.tr) iletmelerini saygılarımızla arz ederiz.

EK:

Bilgi Formu

MİTTO İletişim Bilgileri

Adres: Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü, Dr. İbrahim Üzümcü Binası 1. Kat. 34722 / Kadıköy- İstanbul / TÜRKİYE

Tel: 0(216) 414 05 45 (1535-1483-1098-1925-1927)

E-posta: mitto@marmara.edu.tr