Üniversitemizde 2020-2021 Bahar Yarıyılı Eğitim-Öğretim Faaliyetleri Hibrit Modelle İşlenecektir

Değerli öğretim elemanlarımız ve sevgili öğrencilerimiz,

2020-2021 bahar yarıyılı eğitim-öğretim faaliyetlerinin küresel salgının güncel koşullarına uygun bir şekilde sürdürülebilmesi için üniversitemiz senatosunun aldığı kararları sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Öğretim elemanlarımızın, idari personelimizin ve öğrencilerimizin sağlığı birinci derecede önceliğimiz olduğu için senatomuzun aldığı karar gereğince üniversitemizde 2020-2021 bahar yarıyılında eğitim-öğretim faaliyetleri hem çevrim içi hem yüz yüze olmak üzere harmanlanmış (hibrit) modelle yürütülecektir.

Tıp Fakültesi’ndeki 4. 5. ve 6. sınıfları, Diş Hekimliği Fakültesi’ndeki 4. ve 5. sınıf öğrencilerimizin uygulamalı dersleri ile Sağlık Bilimleri Enstitüsü’ndeki lisansüstü programlarının bazılarında öğrencilerimizin klinik uygulamaları yüz yüze yapılacaktır. Aşı programı kapsamında aşılarını olmaları durumunda Diş Hekimliği 3. Sınıf öğrencileri klinik uygulamalarını daha sonra belirlenecek tarihlerde yüz yüze yapacaklardır.

Bunlar dışında kalan hazırlık sınıfları, ön lisans, lisans ve lisansüstü programlardaki eğitim-öğretim faaliyetleri çevrim içi uzaktan öğretim yöntemleriyle yapılmaya devam edilecektir.

2020-2021 bahar yarıyılı eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında daha ayrıntılı bilgilere ulaşmak için tıklayınız.

Marmara Üniversitesi Rektörlüğü

Bu sayfa Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından en son 16.02.2021 19:57:47 tarihinde güncellenmiştir.