ETKİNLİKLERTüm Etkinlikler

M.Ü. Eğitim Bilimleri Enstitüsü-Roehampton Üniversitesi İşbirliği Konferansının ikincisi olan "Policy and Practice in the Classroom" temalı konferans 22 Mayıs 2014 te Londra'da yapıldı.

May

Roehampton Üniversitesi ile Üniversitemiz Eğitim Bilimleri Enstitüsünün Bilimsel işbirliği kapsamında, birincisi 9 Mayıs 2013 tarihinde Üniversitemizde yapılan Konferansın ikincisi 22 Mayıs  2014 tarihinde Londra'da Roehampton Üniversitesinde gerçekleştirilmiştir. Enstitümüzden Prof. Dr. Ayşen BAKİOĞLU, Doç. Dr. Ali DELİCE, Doç. Dr. Seyfi KENAN, Doç. Dr. Hayati ŞEKER, Öğ. Gör. Esra MOLU'nun sunumunun gerçekleştiği Konferans resimleri için tıklayınız (1-2-3-4-5-6-7-8-9). Konferans programı için tıklayınız.

Sözkonusu işbirliğinin Enstitümüzde yapılan birinci konferans bilgileri için tıklayınız.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 06.01.2016 08:49:54 tarihinde güncellenmiştir.