29 Nisan Panel-Dünya Fikri Mülkiyet Günü Hk.

Üniversitemiz İnovasyon ve Teknoloji Transfer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİTTO) Müdürlüğü tarafından, Dünya Fikri Mülkiyet Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen “TEKNOLOJİ TRANSFERİ VE TİCARİLEŞTİRME SÜREÇLERİ” konulu Panel, 29 Nisan 2019 Pazartesi günü 09.30-11.30 saat aralığında, Üniversitemiz Göztepe Yerleşkesi Prof. Dr. Ayhan MERGEN Konferans Salonu’nda (MB 144’te) gerçekleştirilecektir.

MİTTO Merkez Müdürü Prof. Dr. Ahu ALTINKUT UNCUOĞLU moderatörlüğünde gerçekleştirilecek olan panelde; ATABAY İlaç Yönetim Kurulu Üyesi Doğan TAŞKENT, LES Turkey Başkanı ve İDAL Patent Genel Müdürü Murat İDAL, LES Turkey Genel Sekreteri ve Sabancı Üniversitesi Patent Vekili Mustafa ÇAKIR panelist olarak yer alacaktır.

Gayri maddi mal varlığımız olan Patent, Marka, Tasarım vb. fikri sınai mülkiyet haklarının lisanslama ve ticarileştirme süreçlerini konuşacağımız, akademi ve sanayi camiamızın bu alanlara katkısının önemini değerlendireceğimiz panelimizde, sizleri de aramızda görmekten büyük memnuniyet duyacağız.

Ekte Panel kapsamında değerlendirilecek konular ve panelistlerin özgeçmişi sunulmaktadır.

EK:

EK-1 Panel İçeriği ve Özgeçmişler