Rektörümüz Üniversitemizin Lise Tanıtım Programına Katıldı

Marmara Üniversitesi’nde düzenlenen ve her gün Türkiye’nin dört bir köşesinden birkaç lisenin katıldığı tanıtım programlarının konuğu Bursa’dan Tophane Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri oldu.

Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü’nün organizasyonunda 18 Nisan Perşembe günü Göztepe Yerleşkesi İbrahim Üzümcü Konferans Salonu’nda yapılan etkinlik, Rektör Prof. Dr. Mustafa Kurt ev sahipliğinde, Bursa Tophane Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden 5 öğretmen ve 41 öğrencinin katılımıyla gerçekleşti.

Tophane Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin eski mezunlarından olan Rektör Prof. Dr. Mustafa Kurt, öğrencilerle ve öğretmenlerle bir araya geldiği etkinlikte lise yıllarına dair anlattığı hatıraların yanı sıra üniversitemizi gelecek yıllarda tercih edecek öğrencilerimize tavsiyelerde bulundu. Rektör Kurt, üniversitemize dair eğitim ve araştırma faaliyetleri, uluslararası öğrenci değişim programları, farklı dillerde eğitim, yerleşkelerin yapısına dair detaylı bilgiler sunarken öğrencilerden gelen soruları da cevapladı. Göztepe Yerleşkesinde yapılan etkinliğin ardından, Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi’nde bulunan Teknoloji Fakültesi’nin ve laboratuvarlarının gezilmesiyle program sona erdi.

                                                                                                                                                                                                                                                  

HIZLI ERİŞİM